...s láskou k přírodě a tradicím

Ohlédnutí za mysliveckým plesem

14.02.2009 22:05

 Již tradičně plesovou sezónu v naší obci zahájili myslivci. Intenzivní a poctivá příprava vyvrcholila v sobotu 17. ledna, kdy se dveře kulturního domu otevřely prvním návštěvníkům, kterých během večera přišlo skoro 200.  Letošní ples byl ale v něčem trochu jiný. Po předchozích sezónách, kdy se na organizaci podílel i místní hostinec, jsme se rozhodli vzít ples opět do vlastních rukou.

„Když myslivecký, tak myslivecký!“ S touto myšlenkou jsme se snažili hostům připravit krásný večer plný zážitků a zábavy. Prostory kulturního domu se rázem proměnily ve voňavý les, ve kterém nechyběla ani zvěř a myslivecká zařízení. V krmelci jsme nabízeli zvěřinové pochoutky,  srnčí řízky, guláš a nebo pečeného divočáka. Ve studánce pak k životu potřebné tekutiny a v noře U starého jezevce si přišli na své milovníci nápojů ostřejších.

Samotný ples byl zahájen mysliveckými fanfárami, kterými trubači dotvářeli atmosféru i během celého večera. Když se rozezněl hlas lesnic před půlnocí, začalo losování myslivecké tomboly, ve které bylo více než 70 cen. Pravda, losování se malinko protáhlo, což do příště napravíme, ale počkat si na 60kg těžkého divočáka nebo na jízdní kolo, se určitě vyplatilo. Novinkou bylo také slosování vstupenek, při kterém měli naši hosté šanci vyhrát kus srnčího.

Hudba hrála až do časných ranních hodin, jídlo se snědlo, pití vypilo a ze spokojených výrazů našich hostů si troufám tvrdit, že se ples vydařil a že se nám podařilo naplnit očekávání dobré zábavy. To vše nás opravdu velice těší a motivuje pokračovat v tomto i pro příští sezónu, kde budeme chtít náš myslivecký ples udělat zase ještě o něco lepší a dokonalejší.

Kontakt

Myslivecké sdružení Blata Hněvotín

msblata@email.cz

Hněvotín 321, 783 47 Hněvotín

IČO: 48770493
bankovní spojení:
č.ú.:

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode